L'entreprise Schmidt

De schmidt groep

Hebt u ondernemerszin?

Word uw eigen baas en ontdek de mogelijkheden van de keukenmarkt door zelf een Schmidt winkel te openen.

Hebt u ondernemerszin ? Meer informatie

De Schmidt groep

Ontdek alle winkels van het Schmidt netwerk

De Schmidt groep Winkel zoeken

Ondernemerszin

Internationaal netwerk

Er bestaan al meer dan 400 adviescentra in heel Europa: Frankrijk, Duitsland, België, Zwitserland, Nederland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Tsjechië en de Scandinavische landen. Schmidt heeft zich de laatste twee jaar verder internationaal ontwikkeld en is aanwezig in Australië, Nieuw-Caledonië, Rusland, Guyana, Tunesië, La Réunion, Mauritius, Marokko en Libanon.

Uniek en innoverend winkelconcept

We hebben een uniek winkelconcept ontwikkeld dat een groot aantal toonzaalmodellen exposeert en ook alles wat nodig is om een goede keuze te kunnen maken:

  • Een keuzezone: met stalen van materialen, kleuren en accessoires die in demonstratie zijn
  • Een kwaliteitszone:om uw oplossingen verder te verfijnen, afhankelijk van uw persoonlijke gegevens: hoogte, diepte, rechtshandig, linkshandig...

 

Vakkundige gesprekspartner

Een adviseur zal uw enige gesprekspartner zijn tijdens het uitwerken en realiseren van uw project. Deze adviseur wordt permanent bijgeschoold om zijn kennis en deskundigheid te actualiseren en te optimaliseren. Hij hoort uw wensen aan en geeft u doordachte en vakkundige adviezen om zowel functionaliteit als esthetiek met elkaar te laten rijmen.