SCHMIDT EN DUURZAME ONTWIKKELING

Door een Schmidt product te bestellen draagt u bij aan het behoud van het milieu!

De letters die verschil maken.

Schmidt is de eerste fabrikant van keukens en badkamers die de Franse NF certificering Milieu en meubelindustrie heeft gekregen. Dit is het enige officiële milieukeurmerk voor meubels. Als u daarom voor een Schmidt-product kiest, bewijst u daarmee dat u milieubewust bent.Het milieukeurmerk NF Milieu en meubels is namelijk van toepassing op de hele levenscyclus van meubels en biedt een dubbele garantie die door een officieel organisme wordt gecertificeerd: de gebruikskwaliteit van het product en de beperking van de invloed daarvan op het milieu gedeeld met de leveranciers.

In 2010 wordt aan Schmidt ook het wereldlabel PEFC toegekend: Programm for the Endorsement of Forest Certifation schemes of Programma voor de goedkeuring van boscertificatieregelingen. Deze certificatie garandeert dat een grote meerderheid van het hout dat wordt gebruikt door de fabrikant afkomstig is van duurzaam beheerde bosbouwbedrijven. U bent verzekerd van een houtproduct, waarvan de herkomst vast staat en waarvan de productieketen wordt gecontroleerd.

Voor Schmidt is het credo duidelijk: meer doen met minder hulpbronnen, dat is duurzaam vooruitgang boeken. Kwaliteit en duurzame ontwikkeling gaan samen.

Voor jou:

vos avantages Charte développement durable de Schmidt